Argila Algo - sănătate din pământ + VIDEO

-->

ARGILA ALGO

– SĂNĂTATE DIN PĂMÂNT –

Interviu cu ing. chimist MIRCEA BOCAN

Despre argila terapeutică ALGO am scris de mai multe ori în paginile revistei  „Formula As”. Tot mai mulți dintre cititorii care au apelat la beneficiile ei îi confirmă eficiența, aducând noi și noi dovezi ale puterii sale tămăduitoare. La vreme de criză, considerăm că este un bun motiv să revenim asupra acestui remediu simplu, ieftin și deosebit de activ, care înlocuiește o întreagă farmacie!


- De zece ani, „Formula AS” vă confirmă succesul tratamentelor cu argilă. Ați găsit explicația pentru toate aceste efecte terapeutice?

- Argila ALGO are o compoziție chimică deosebită. Analizele au demonstrat că alături de gama integrală de minerale naturale, adaptate perfect organismului uman, conține și anumite microelemente, găsite numai în algele marine, care-i sporesc efectul terapeutic. Datorită acestei compoziții, argila are puterea să regleze metabolismul și să îmbunătățească procesele vitale ale întregului organism. Mai mult, așa cum spunea marele medic Jean Valnet, argila „posedă inteligența naturii”. Pe lângă conținutul bogat în minerale naturale, valoarea terapeutică este sporită de încărcătura energetică, de vibrația moleculei și chiar de memoria argilei. De aceea e obligatoriu ca argila să fie pură, să nu i se modifice structura moleculară, iar noi facem selecția argilei manual, astfel încât să rămână 100% naturală, fără tratare chimică sau mecanică.

- În ce afecțiuni s-au observat cele mai impresionante vindecări cu ajutorul argilei?

- Pe baza rezultatelor comunicate de consumatori, pot spune că argila are aproape rol de panaceu. Cele mai spectaculoase rezultate au fost obținute în următoarele afecțiuni:

Toxiinfecții alimentare, enterocolite
În cazul toxiinfecțiilor alimentare, o doză mare de argilă pune pe picioare bolnavul în câteva ore. Dozele mari de argilă - administrată atât dizolvată în apă, cât și mestecată, pur și simplu pansează tot tractul digestiv, distrugând microbii care au generat toxiinfecția.

Afecțiuni ale glandei tiroide, noduli tiroidieni
Argila reglează activitatea glandei tiroide, indiferent dacă este hiperactivă sau hipoactivă, iar bolile tiroidiene neoperate se rezolva spectaculos. După cure interne prelungite, de circa 2-3 luni, utilizându-se în paralel și cataplasmele cu argilă pe zona glandei tiroide, se observă regresia sau chiar dispariția nodulilor tiroidieni.

Afecțiuni renale
Argila are un efect de excepție în calculoza renală. Bolnavii ne-au declarat ca au scapăt de calculii renali, unii dintre ei dizolvându-se, alții fiind mărunțiți și eliminați în mod natural. De asemenea, argila curăță și depunerile de nisip din vezica urinară, rezultate evidențiate de analizele medicale pe care pacienții le-au făcut ulterior. Pe lângă curățarea rinichiului, argila restabilește echilibrul glandelor endocrine și astfel nu mai apar în exces oxalați sau urați, substanțe care produc calculii renali. În condițiile în care se face și o cură de întreținere cu argilă, este diminuat și riscul de refacere a calculilor. Efecte terapeutice spectaculoase se obțin în insuficiență renală, boală de care m-am vindecat și eu, cu ajutorul argilei. Vindecări rapide se observă mai ales la rinichii îmbolnăviți din cauza infecțiilor la distanță (amigdalite, carii etc.). În unele cazuri, după o cură cu argilă, bolnavii dependenți de dializă au făcut, în loc de trei ședințe de dializă pe săptămână, numai două sau una singură; alții, care făceau o singură dializă, au scapăt definitiv de acest chin. Ne bucură atitudinea unor medici urologi care, observând rezultatele tratamentului cu argilă asupra pacienților dependenți de dializă îi îndrumă pe bolnavi să urmeze în paralel și această cură naturală. Un alt efect terapeutic important al argilei este capacitatea ei de a elimina E. Coli, principala cauză de apariție a infecțiilor urinare. Există însă și unele cazuri grave (când rinichiul nu mai este funcțional sau există chisturi renale), la care argila nu mai are nici un efect. Ajută la diureză, dar nu mai poate trata rinichiul bolnav.

Diabet zaharat de tip II
După o cură de 3 săptămâni cu argilă, bolnavii de diabet tip II își pot reduce (la sfatul medicului, bineînțeles) doza de medicamente, valoarea glicemiei scăzând până aproape de limitele normale.

Afecțiuni reumatice, gută
Argila ameliorează reumatismul în mod spectaculos - durerile articulare sunt diminuate după numai două săptămâni de tratament, ca urmare a efectului antiinflamator al argilei. De asemenea, prin efectul ei detoxifiant, argila reduce depozitele de urați din țesuturile cartilaginoase, ameliorând astfel crizele de gută. În cazul durerilor reumatice, foarte eficiente sunt și cataplasmele cu argilă, care se aplică pe țesutul afectat. În același timp, s-a observat și îmbunătățirea circulației periferice, iar bolnavii cardiaci se simt mult mai bine.

Afecțiuni ale prostatei
Rezultate foarte bune s-au înregistrat și în cazul bolnavilor de prostată, la care inflamația patologică a prostatei a diminuat, iar pacienții au urinat mai puțin în timpul nopții. De asemenea, bolnavii ne-au comunicat și rezolvarea rapidă a prostatitelor.

Dereglări ale activității sistemului nervos
Toți cei care consumă argilă constată o îmbunătățire substanțială a activității sistemului nervos, declarând că se simt mai tineri și au poftă de viață. Aceste efecte se datorează conținutului de minerale și oligoelemente naturale, perfect adaptate organismului uman care, în doze optime, elimină anemiile, stresul, apatia, migrenele, insomnia etc. Argila are efecte bune și în unele boli psihice, prin aportul optim de minerale, astfel încât simptomele bolnavilor sunt diminuate, ca urmare a îmbunătățirii activității cerebrale.

Alergii
Acțiunea benefică a argilei se observă foarte bine și în cazul alergiilor. Există extrem de multe tipuri de alergii, unele cu etiologie necunoscută. Mulți consumatori care au luat argilă pentru alte afecțiuni ne-au comunicat că au scapăt de alergiile pentru care se trataseră de-a lungul anilor.

Ulcer varicos
Bolnavii care suferă de ulcer varicos se vindecă foarte repede cu ajutorul cataplasmelor cu argilă. După circa 3 săptămâni de aplicații, rănile se cicatrizează. Este recomandat ca, în paralel, să se facă și cura internă, care consolidează rezultatele tratamentului.

Cancere
Argila este un adjuvant remarcabil în tratamentul oncologic clasic. S-a constatat o îmbunătățire considerabilă a stării generale de sănătate a bolnavilor de cancer, fără a afirma, totuși, că argila poate vindeca singură această boală. Inițial, bolnavii de cancer au apelat la tratamentul cu argilă pentru efectul detoxifiant, atunci când făceau tratamentele cu citostatice, radioterapie etc. Majoritatea au declarat ulterior că argila le-a îmbunătățit starea generală de sănătate în timpul tratamentelor antitumorale: starea de slăbiciune a dispărut, iar efectele secundare ale radioterapiei sau ale chimioterapiei au fost mult diminuate. De asemenea, datorită efectelor antistres ale argilei, mulți pacienți au avut o stare psihică mai bună, fiind mai puțin depresivi și mai optimiști în fața bolii.

Detoxifiant general
Argila are un efect antitoxic demonstrat. Ea captează particulele de metale grele, dăunătoare pentru organism, și le elimina pe căile naturale. La prima cură cu argilă, consumatorilor li se tulbură puternic urina, semn că rinichiul se curăță. Concomitent, transpirația și materiile fecale sunt foarte urât mirositoare, fapt ce demonstrează că substanțele toxice și infecțiile sunt eliminate din corp. Nu există o explicație precisă a efectelor terapeutice ale argilei. Chiar dacă a fost studiată de numeroși cercetători, nimeni nu a reușit să-i descopere exact mecanismul de acțiune. Însă este clar că argila conține toate elementele necesare funcționării normale a organismului, iar aportul de minerale naturale are efecte benefice asupra sănătății.

- Eficiența argilei este mai mare dacă se consumă o perioadă mai lungă?

- Cura de bază de 3 săptămâni și curele de întreținere (10 zile pe lună, timp de 4-5 luni) sunt de ajuns pentru rezolvarea majorității problemelor de sănătate cu care se confrunta consumatorii. În funcție de bolile de care suferă și de felul cum se simt, ei își pot prelungi cura de întreținere cu argilă, pentru că nu are contraindicații. Curele de întreținere consolidează rezultatul curei de bază, știut fiind că 2-3 zile de stres sunt suficiente pentru pierderea mineralelor acumulate în decurs de o lună. Tratamentul cu argilă e recomandat tuturor vârstelor. Nu are efecte secundare.

- Care este prețul argilei?

- Aducem argila din străinătate și am fost nevoiți să-i actualizăm prețul la cursul euro, dar și să acoperim costurile de transport, care s-au dublat. Comercializăm argila terapeutică ALGO la prețul de 55 lei pachetul de 2 kg, doză suficientă pentru cura de 3 săptămâni și 5 luni de tratament de întreținere. Distribuirea argilei se face prin colet poștal, cu plata ramburs. Argila ALGO poate fi comandată și direct de pe site sau procurată din farmaciile și magazinele cu produse naturale din toată țara.

Argila terapeutică ALGO se poate comanda la tel. 0258/86.56.77, pe site-ul www.argila-algo.ro sau în scris, la adresa: MIRCEA BOCAN, str. Ioan Rațiu nr. 19, bl. J6, ap. 8, cod 510145, Alba-Iulia, jud. Alba


Argila Algo
– emisiune TV cu prof.dr. Gh. Mencinicopschi și ing. Mircea Bocan 

-->

Comentarii

  1. As dori sa cumpar 4 kg de argila daca pretul este de 55 lei/2 kg. Adresa mea de mail coldaana@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *