Terapia cu sunete + VIDEO

-->


TERAPIA CU SUNETE

Terapia cu sunete este o terapie alternativă, bazată pe efectele sunetelor şi ale vibraţiilor de joasă frecvenţă asupra sănătăţii umane. Cercetările privind efectele frecvenţelor - sunet, lumină, culoare - şi ale vibraţiilor, s-au aplecat mai ales asupra frecvenţelor lui Rife, oscilatorului de unde Abraham, aparatului audio Robert Monroe, studiilor doctorului Hans Jenny şi ale doctorului Guy privind cimatica, ale lui G. Vladimir privind infrasunetele şi lista poate continua, studiul frecvenţelor fiind de actualitate. Terapia cu ajutorul sunetelor este un domeniu nou şi interesant şi oferă o tehnică simplă, prin care se pot obţine informaţii foarte detaliate despre imaginea holografică a corpului.


Efectele sunetului

Efectele sonore sunt vizibile în viaţa noastră de zi. De exemplu, fiecare dintre noi a experimentat efectul energizant al sunetelor şi muzicii. Psihiatrul bulgar Gorgi Lazanoff a demonstrat o metodă de creştere a capacităţii de învăţare, prin ascultarea muzicii baroc (Bach, Vivaldi); s-a observat un efect benefic după ce studenţii au respirat în ritmul muzicii. Sunetul şi muzica au un efect profund asupra sănătăţii noastre, la nivel fizic, mental şi emoţional. Starea de spirit este puternic schimbată în bine de muzică.

Modele de frecvenţă

În domeniul medicinii energetice este binecunoscut faptul că universul este format din modele de frecvenţă. Tot ceea ce există mental, emoţional şi spiritual înseamnă vibraţie. Acest lucru este evident, dacă ne gândim la faptul că electronii sunt mereu în mişcare şi vibraţie. Toate intervenţiile de vindecare trebuie să influenţeze organismul prin modificarea rezonanţei. Vindecarea este deseori accelerată de sunet, lumină, muzică şi diverse alte tehnici ale medicinii energetice, care modifică modelele de frecvenţă ale unui individ. Materia, plantele, medicamentele, alimentele, vitaminele, mineralele şi alţi nutrienţi pot fi examinate şi dintr-o perspectivă a frecvenţei, prin care se pot explica efectele lor biologice. Biorezonanţa este cercetarea acestor principii ale medicinii energetice. Într-un mod similar,vocea este un indicator al vitalităţii. Ea este una dintre cele mai puternice căi de exprimare ale omului. Potrivit doctorului Alfred Tomatis, vocea nu este capabilă să reproducă ceea ce urechea nu poate auzi. Urechea nu poate auzi ceea ce creierul nu poate genera. Există dovezi că creierul, în afara faptului că este un maestru chimist, este şi un generator de ton foarte complex şi un sistem de comenzi al organismului, prin frecvenţă. Creierul produce forme de unde care pot fi măsurate cu o anumite instrumente. Vocea produce şi ea unde ce oferă o mare cantitate de informaţii despre frecvenţă, prin care se relevă sănătatea fizică şi emoţională, sau echilibrul vorbitorului (aşa a apărut detector de minciuni). Deoarece vocea fiecărei persoane e unică, harta frecvenţei vocii poate indica starea fizică şi problemele emoţionale la momentul înregistrării.

Bio-audio rezonanţă

Unda audio este analizată pentru a detecta stresul, starea fizică (nivelul de vitamine, minerale, aminoacizi), sănătatea oaselor sau a muşchilor, precum şi prezenţa unor substanţe dăunătoare, precum droguri sau toxine. Terapia prin biorezonanţă de frecvenţă joasă utilizează unde generate cu un mic aparat şi distribuite prin intermediul căştilor. Pot fi programate 12 piese, cu 4 frecvenţe, foarte precise pe fiecare linie. Aceste forme de undă de joasă frecvenţă sunt non-invazive pentru corp, ducând adesea la schimbări imediate şi remarcabile. Biofrecvenţa de rezonanţă analizează şi o înregistrare a vocii, pentru a găsi indicii ale dezechilibrelor nutriţionale sau indicatorii de stres şi boală. Cercetările indică faptul că aceste forme de undă de joasă frecvenţă activează vitamine, minerale, aminoacizi şi alte substanţe biologice, precum şi posibilitatea de detoxifiere. Cu această formă de energie, s-au obţinut rezultate incredibile în cancer, Parkinson, ALS, ADD, ADHD, boli cardiace, tulburări de somn, depresie, tulburări mentale etc. Jocelyn Godwin, în cartea sa Muzica cosmică, afirmă: „Cercetările au arătat că atunci când suntem privaţi de anumite frecvenţe de lumină, ne putem îmbolnăvi. Sunetul se comportă într-un mod similar cu lumina. Cu alte cuvinte, sunetul şi lumina sunt ca şi vitaminele şi mineralele din corpul nostru. Cei mai mulţi oameni sunt deficitari în anumite tonuri şi acest lucru este urmărit atunci când vocea umană este înregistrată şi monitorizată. Avem nevoie de un anumit echilibru de frecvenţe de sunete, care poate varia de la un individ la altul, pentru a ne menţine sănătoşi. Experienţele indică faptul că unul dintre cele mai puternice moduri de a vindeca este de a reda frecvenţele lipsă, la o octavă mică, ce corespunde cu frecvenţele undelor cerebrale. Ce se întâmplă atunci, e foarte frumos. Corpul este ajutat pur şi simplu să se vindece, prin activarea centrului de control din creier”.

Sursa: http://viata-natural.blogspot.ro/search/label/Terapie%20prin%20sunet


Gregg Braden - Vindecând cancerul prin tehnica emoțiilor


Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *