David Icke - Vine Soarele... dar eu spun că totul va fi bine + documentar (RO)

-->

VINE SOARELE...


...DAR EU SPUN CĂ TOTUL VA FI BINE

David Icke

Vechiul cântec al formației Beatles va deveni din ce în ce mai plin de înțelesuri în următorii ani: Draga mea, văd gheața topindu-se încet. Draga mea, pare că de ani de zile n-a mai fost senin. Iată, vine soarele! Vine, și eu spun că totul o să fie bine. Se întâmplă lucruri ciudate cu soarele. Ne-am aflat până acum într-o perioadă în care activitatea astrului nostru a fost aproape imperceptibilă pentru mai mult timp decât și-ar putea aminti orice om de știință în viață sau oricine altcineva în viață. Petele solare (reacții magnetice intense la suprafața soarelui) și activitățile solare în general au înregistrat o traiectorie descendentă de-a lungul primei decade a noului mileniu – un timp mai îndelungat decât a fost prezis sau așteptat. Marc Hairston, un astrofizician de la Universitatea Texas, spunea anul trecut: „Activitatea solară se află la un nivel minim, pe care nu l-am mai înregistrat niciodată până acum. Am crezut că vom fi feriți de fenomen, dar nu suntem”.

Emisiile solare – curenți de particule emise de Soare – au fost de asemenea mult mai slabe comparativ cu restul perioadei de când s-a început ținerea acestei evidențe, iar axa magnetică a Soarelui se raportează că este „inclinată la un grad neobișnuit”. Soarele este în schimbare, iar când aceasta se întâmplă, trebuie ca și planeta Pământ să se schimbe, pentru că Pământul, ca și restul sistemului solar, face parte de fapt din „atmosfera” Soarelui.

Aceste evidențe fac ca „teoria încălzirii globale” să fie o absurditate. Afirmația că o cantitate neglijabilă a unui gaz de seră ca bioxidul de carbon ar determina schimbările temperaturii globale și nu Soarele este un nonsens năucitor. Am citit un raport care explica cum, pe măsură ce avansează cu cercetările, oamenii de știință își dau seama că Soarele joacă un rol important în stabilitatea climei noastre. „Își dau seama”? Ce i-a ținut până acum? De fapt, așa cum am arătat în ultima carte a mea „Rasă umană, ridică-te din genunchi” (Human Race, Get Off Your Knees), „oamenii de știință” care pedalează pe propaganda cu teoria încălzirii globale au declarat că în ultimul timp Soarele a avut un „efect minor” asupra schimbării climei. Poftim? Emisiile solare afectează clima în mod constant și bineînțeles că o pot modifica! După cum am spus în carte, mă aștept ca Soarele să treacă în curând printr-o perioadă explozivă, iar efectele acesteia să se resimtă la fiecare nivel – inclusiv la cel al câmpului energetic uman, care este conectat cu energia Pământului, care la rândul ei este conectată cu câmpul energetic Solar. La urma urmei, suntem cu toții copiii Soarelui. Aceasta nu se întâmplă numai pentru că o energie influențează o altă energie, ci pentru că această realitate „fizică” (iluzorie) este o hologramă și fiecare parte din hologramă este o expresie a ei mai mică și conectată în mod fundamental la holograma întreagă. Când versiunea mai largă a hologramei se schimbă, și nivelele mai mici ale hologramei se vor schimba și invers. De aceea corpul întreg se poate vindeca atunci când se ating puncte de pe picior, ureche etc. prin metodele acupuncturii, ale reflexologiei și ale altor practici de acest gen. După cum este sus, așa este și jos – așa lucrează hologramele – și când compari dimensiunea Soarelui cu cea a Pământului, efectul potențial pe care partea mare îl are asupra părții mici devine absolut evident...

Pământul, în comparație cu Soarele și proiecțiile explozive dinspre Soare

Cercetările mele de câțiva ani încoace s-au îndreptat cu precădere spre importanța fundamentală pe care o are Soarele în influențarea ființei umane; nu numai ca o evidentă sursă de căldură și lumină, ci și ca sursă de informație, pe care noi o decodăm în această aparentă realitate, în această hologramă tridimensională. Aceste cercetări, precum și sincronicitatea sau limbajul vieții, mi-au indicat că noi vom experimenta multe activități solare în următorii ani, iar evenimentele din această săptămână [începutul lunii august, 2010] sugerează că Soarele începe acum să se „trezească”. Pământul a fost lovit de explozii solare, dar încă nu atât de masive pe cât ar putea fi. Este ceea ce spune și un site conectat cu NASA despre activitatea Solară:

«Emisiile solare sunt comparabile cu brizele zilnice ale Pământului – moderate și constante. Exploziile solare însă sunt precum niște furtuni intense. Exploziile solare sunt mult mai puternice decât emisiile solare, dar sunt localizate și tind să împrăștie materie într-o singura direcție. Exploziile degajă un jet rapid de energie, echivalentul a 10 milioane de erupții vulcanice sau a mai mult de un miliard de bombe cu hidrogen. O masă coronară ejectată (CME) este ca un uragan – o furtună energetică întinsă pe o suprafață mare. CME reprezintă erupția unei imense bule de plasmă din coroana soarelui. Un CME călătorește de obicei cu o viteză cuprinsă între 400 km/s (peste 1.500.000 km/h) și 1.000 km/s (peste 3.000.000 km/h). În general, o astfel de erupție poate degaja un miliard de tone de plasmă, o masă egală cu cea a 10.000 de crucișătoare purtătoare de avioane. Un CME este strict direcționat, împrăștiind materie într-un jet destul de îngust, care se poate extinde la aproximativ 30.000.000 de mile...».

O simulare a expulzării de masă coronară

Din fericire, există câmpul magnetic la Pământului, care ne protejează de cele mai devastatoare efecte ale acestui fantastic bombardament energetic, spre deosebire de Lună, a cărei suprafață nu este protejată magnetic, ceea ce poate face ca aceste efecte să-i fie fatale.

Câmpul magnetic al Pământului
ne protejează de cele mai periculoase efecte ale Soarelui

Activitatea petelor solare se desfășoară de la cicluri intense, până la cicluri scăzute în intensitate, iar media pe ultimii 10 ani ar putea fi considerată aproape inexistentă. Dar atunci când soarele trece prin perioade de activitate ridicată, cu pete solare și consecințele asociate lor, cum ar fi exploziile și ejecția de masă coronară, acestea creează puternice furtuni magnetice, care pot perturba curentul electric, transmisiile radio și de televiziune, echipamentul de navigație (busolele), pot distruge sateliți și nave spațiale și, în același timp, pot crea spectacole magnifice de lumina celeste, cunoscute sub numele de aurora boreală.

Aurorele boreale sunt produse de interacțiunea dintre plasma solară
 și câmpul magnetic al Pământului

Energia solară puternică adusă aici de vânturile solare sau de proiecțiile explozive pot, de asemenea, schimba constituția chimică și electrică a atmosferei Pământului, afectând și tiparele de curenți și temperatură. Bombardamentele solare din această săptămână au fost semnificative, pentru că ele confirmă faptul că soarele începe să se activeze din nou. Bineînțeles că exploziile solare pot zbura în orice direcție, dar aceasta s-a îndreptat direct spre Pământ, făcând contact miercuri sau joi, și producând un spectacol memorabil de lumină și culoare. Efectul acestei expresii solare a fost mai mult spectaculos decât distrugător, dar cred că e posibil să urmeze o perioada de activitate solară mult mai intensă în următorii ani, până în 2012 sau 2013.

Momentele de intensitate ale petelor solare declanșează și alte efecte, cum ar fi aceea că la o activitate solara minimă, masa coronară este ejectată de două ori pe săptămână, dar la o activitate solară maximă, aceasta se întâmplă de 4-5 ori pe zi. Vor mai urma multe? Și cât de intense vor fi  ele? Acestea sunt întrebările.

Richard Fischer, șeful Departamentului de Fizică Solară NASA, a spus: „Soarele se trezește dintr-o hibernare adâncă, și în următorii câțiva ani ne așteptăm să observam activități solare la un nivel mult mai ridicat. În același timp, societatea noastră tehnologizată prezintă o sensibilitatea fără precedent la furtunile solare”. Așadar, unii oameni de știință chiar prevăd un enorm „atac” solar în 2012, cu un potențial de distrugere catastrofală, după cum raportează Fox News.   

Trebuie să avem grijă să nu devenim isterici, imaginându-ne un scenariu de „sfârșit al lumii în 2012”, pentru că nu am niciun dubiu în privința faptului că generarea obsesiei și a fricii pe acest subiect face parte din agenda de lucru a Iluminaților (guvernul mondial din umbră). Sunt convins de asemenea, că mulți oameni de știință sunt onești atunci când prezic efecte solare masive pe Pământ, și cred că e posibil ca soarele să ne ofere în următorii câțiva ani o călătorie „cu peripeții”. Dar în nici un caz nu subscriu la varianta de sfârșit a lumii. „Schimbarea lumii” da, dar nu „sfârșitul ”lumii. Fiind interesat de efectele „fizice” pe care le produce activitatea solară, atenția mea principală este îndreptată spre efectele „informaționale” – potențialul soarelui de a ne transforma în minte și în cunoaștere, ca un motor/catalizator de trezire.


Am detaliat în cartea „Rasă umană, ridică-te din genunchi” cum sistemele solare sunt sursa de informație pe care noi o decodam în această realitate colectivă, pe care o numim „viața fizică”, în același mod în care un laptop face pe ecranul său, conversia într-o lume „fizică” a Internetului fără fir www (world wide web/rețeaua informațională globală). Corpul umano-computer face același lucru cu informația vibrațională codată în fotonii emiși de soare, pe care îi decodează în formă electrică, digitală și, în final, în forma holografică pe care o experimentăm drept lumea „de acolo, de afară”. Dar nu este „acolo/afară”, ci „aici/înăuntru”, la fel cum și World Wide Web nu este în afara computerului, ci în „interiorul” lui – pe ecran.

Structura genetica și cea cristalină a corpului uman este un fantastic decodor de informație, incluzând rețeaua de linii ale meridianelor energetice pe care se lucrează în acupunctură. Energia care curge prin sistem, numit în acupunctură chi este această energie „fotonică” sau informația comunicată de Soare. Spun, de asemenea, în noua mea carte, că baza vibrațională a acestei realități este emisă dinspre găurile negre. În 2008, un studiu de 16 ani făcut de astronomi germani confirma că în centrul galaxiei noastre există o imensă gaură neagră. Se estimează că aceasta ar fi la o distanță de 27.000 ani lumină de Pământ și de 4 milioane de ori mai mare decât soarele. Alți cercetători și alte studii spun același lucru, și anume că ar exista câte o gaură neagră în centrul fiecărei galaxii. Dr. Robert Massey de la Societatea Regală de Astronomie (Royal Astronomical Society) din Marea Britanie, spune că galaxiile se formează în jurul unor imense găuri negre, tot așa cum o perlă se formează în jurul unui grăunte de nisip.


Aș spune că rezonanța venită dinspre găurile negre face ca informația să fie emisă de sistemul solar sub formă de fotoni, iar atunci când rezonanța se schimbă, și informația se schimbă. Pe măsură ce informația este decodată în corpul-computer, ea este trăită în realitatea holografică ca fiind o lume care parcurge diferite epoci. Acest fenomen este cunoscut în Asia cunoscute în Asia sub numele de yuga. Acestea sunt perioade de experiențe diferite și fac parte din ciclurile timpului holografic, create de rezonanța care-și încheie un ciclu și se întoarce de unde a pornit. Rezonanța emisă de găurile negre vibrează pe parcursul ciclurilor în prezentul fără timp, însă în lumea decodată a formelor holografice pare să se manifeste ca o suită de evenimente care, pe măsură ce informația se schimbă, se mișcă dinspre „trecut”, prin „prezent”, spre „viitor”.

Cele mai provocatoare, haotice și interesante perioade ale acestui Mare Ciclu survin atunci când o epoca – o sursă de informație – este înlocuită de alta, și acesta este punctul în care ne aflăm noi acum. Lumea a trecut printr-o epocă informativă sau yuga care ne-a oferit șansa de a experimenta suprimarea și limitarea, iar acum intram în „noul cer și un nou pământ”  – parte a ciclului care înseamnă extinderea cunoașterii și a conștiinței și sfârșitul suprimării și al limitării. În acest moment, ambele surse de informație operează împreună, pe măsură ce rezonanta de bază se schimba de la o vibrație la alta. De aceea, în aceeași „lume”  există acum un număr tot mai mare de oameni care se trezesc la o nouă viziune asupra lor înșile și asupra realității (acordându-se la noua construcție informațională care apare) în timp ce alții rămân adormiți și chiar mai adormiți, (acordați la construcția informațională veche, muribundă).

La răscruce de drumuri. Ce drum alegi?

Niveluri diferite de rezonanță „descuie” niveluri diferite de informații și un nou tip de vibrații rezonează dinspre gaura neagră, ceea face ca Soarele să emită vibrații și informații de o altă frecvență – pe care eu le-am numit încă din 1990 „vibrațiile adevărului”. Acest proces se va accelera în următorii ani, astfel încât, epoca noilor vibrații/informații o va înlocui treptat pe cea veche. De aceea sunt atât de interesat de ceea ce se întâmplă și se va întâmpla cu Soarele. Efectele fizice vor fi, ca întotdeauna, o manifestare a efectelor vibraționale/informaționale, în timp ce știința se va axa, ca întotdeauna, pe lumea „vizibilă”, preocuparea mea se va îndrepta pe impactul pe care Soarele îl are în lumea „invizibilă” și anume conștiența și conștiința umană. Pe cei care sunt pregătiți să renunțe la vechile credințe, tipare de gândire și idei preconcepute, în perioada următoare îi așteaptă o aventură incredibilă, pe măsură ce vibrațiilor adevărului cresc în intensitate. Așa cum spune și cântecul: Draga mea, văd gheața topindu-se încet. Draga mea, pare că de ani de zile n-a mai fost senin.  Iată, vine soarele! Vine, și eu spun că totul va fi bine. Într-adevăr, totul va fi okay.

The David Icke Newsletter, August 8th, 2010


Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde) 

În ceea ce privește mult-dezbătuta încălzire globală, documentarul de mai jos, excelent realizat, susține o teorie contrară celei expuse de David Icke în articolul său, dar aici, în mare parte, sunt prezentate situațiile ipotetice în care s-ar afla Pământul dacă temperatura globală ar crește cu doar 6 grade Celsius. Deoarece noi considerăm că ambele teorii sunt susținute cu argumente științifice și logice greu de combătut, vă invităm să le comparați și dumneavoastră și să decideți care este mai plauzibilă. Noi deja am trecut de partea lui David Icke, deoarece, pentru starea noastră de bine, preferăm să gândim pozitiv.

Șase grade fatale (Six Degrees Could Change the World) (RO)

Planeta noastră se află într-un un moment critic. Încălzirea globală nu a scăpat încă de sub control, dar o poate face. Avertismente sunt peste tot în jurul nostru. Aceasta este provocarea schimbărilor climatice. Ce putem face cu privire la încălzirea globală? Ce se va întâmpla cu Pământul dacă nu acţionăm? Dacă temperatura globală creşte, care este pericolul pentru noi? Sunt întrebările la care încearcă să răspundă acest film documentar, realizat de National Geographic. Filmul este inspirat de cartea jurnalistului și ecologistului britanic Mark Lynas, care alcătuieşte o „hartă” a evoluţiei încălzirii globale din ultimul secol. Scenariul pe care-l avansează el este că, la o creştere de 6 grade Celsius a temperaturii globale, deşertul ar înghiţi o mare parte din continentul american, iar apa oceanelor, privată de substanţe nutritive, s-ar transforma într-o mlaştină albastră.
-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *