Din ciclul „Stăpânul meu e un idiot...”

-->

DIN CICLUL „STĂPÂNUL MEU E UN IDIOT...”

A apărut o nouă modă în rândul bogaților din China: transformarea animalelor de companie, printr-un styling elaborat, în alte animale. Deoarece câinii se pretează cel mai bine acestei inovatoare forme de „artă”, ei sunt principalii „beneficiari” ai noului look. Se pare că imaginea preferată de stăpânii cu bani este cea a ursului Panda, dar n-au fost lăsați la o parte nici alți reprezentanți ai regnului animal: lei, tigri, cămile, bizoni, cai... A apărut astfel o adevărată industrie, foarte profitabilă, de frizerie, coafură și accesorii canine, iar imaginația stiliștilor n-are limite. Pe străzile din China pot fi văzuți acum la plimbare căței roz aprins, verde fluorescent sau în tot spectrul curcubeului. Se pare că chinezii sunt deciși să recupereze perioada neagră a comunismului din timpul lui Mao, când deținerea unui animal de companie era interzisă, fiind considerată un obicei capitalist. Toate bune și... colorate, dar ce să vezi? Organizațiile britanice de protecție a animalelor au prins de veste și au emis deja avertismentul că această afecțiune excesivă poate produce efecte negative asupra cățeilor. „Câinii nu trebuie priviți ca niște simple accesorii la modă. Vopsirea lor trage un serios semnal de alarmă!”, susține un reprezentant al RSPCA. Cât de mult au luat în seamă chinezii acest avertisment vedeți mai jos:
















-->

Comentarii

  1. ORIBIL !!! Oameni bolnavi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nemernici sunt peste tot in lume. Cum sa batjocoresti o vietate care aparent nu are discernamant, nu poate comunica si nu recurge la violenta pentru a-si pastra demnitatea ?Cum sa desconsideri in acest mod sentimentele simple dar sincere ale unui suflet ? Conceptul de arta s-a depreciat . De o buna bucata de vreme, arta nu mai slujeste frumosul. Ceea ce ingrijoreaza si doare al naibii de tare este tupeul kitschului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *