Încrederea în sine - secretul fericirii tale + VIDEO

-->

ÎNCREDEREA ÎN SINE
– SECRETUL FERICIRII TALE –

Ai încredere în tine. Știi mai mult decât crezi că știi. Benjamin Spock

Trebuie să fii conștient că, fiind tu însuți, vei fi mult mai bine primit și iubit în lume. De ce crezi că ești aici, de ce ai fost încarnat pe această planetă? Ca să satisfaci părerile altora, sau ca să aduci ceea ce este unic și excepțional în tine? Toți avem doi ochi, un nas, o gură, dar nicio față nu este identică cu alta. Suntem cu toții ființe de energie conștientă, suntem suflete, dar fiecare dintre noi are o culoare, o formă, o simțire proprie, o minte creatoare și ceva diferit în el, cu care contribuie la întregirea tabloului acestei lumi. Ai încredere în tine și folosește-ți darurile și talentele cu care ai fost înzestrat pentru a aduce o schimbare.


Tu poți fi cel mai bun prieten al tău. Imaginează-ți că cineva ar fi în permanență alături de tine în viață, te-ar admira și ar găsi că tot ce faci și tot ce spui este minunat. Că ești extraordinar, strălucitor, cel mai bun. Acum imaginează-ți că această persoană ar fi lângă tine tot timpul, zi și noapte. Cum te-ai simți? În cea mai bună formă, nu-i așa?
Asta se întâmplă într-o relație de iubire. Când cineva te iubește mult de tot, practic, se gândește tot timpul la tine: te sună, îți trimite mesaje, scrisori, e-mailuri... Te simți deosebit, iubit, unic. Dar asta nu durează pentru totdeauna, iar în zilele noastre... din ce în ce mai puțin. Problema e că dacă te-ai învățat să depinzi de părerea altuia despre tine pentru a te simți bine, câteodată chiar te vei simți așa, dar în multe cazuri te vei simți mizerabil.
Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este cum te vezi tu însuți. Prin urmare, fii chiar tu prietenul acela care te iubește necondiționat și care te aprobă și te sprijină în tot ceea ce faci. Fii în primul rând propriul tău prieten. Acest sentiment o să-ți dea siguranță și încredere de sine. Dacă altcineva te place și te iubește, sau nu te place și te critică, n-o să cazi pe spate în niciunul din cazuri, deoarece, ca să te simți bine, nu vei mai depinde de felul în care te percep ceilalți. De fapt, știai deja lucrul acesta, iar mesajul meu este doar un scurt reminder. Exercițiul mintal pe care ți-l propun funcționează fără greș și este aplicabil tuturor ființelor umane, indiferent de religie, sex sau categorie socială.
Vă doresc tuturor să vă bucurați de calitățile cu care ați fost înzestrați de natură și să trăiți din plin timpul care v-a fost acordat în această viață.


CE SPUN OAMENII CELEBRI

DESPRE ÎNCREDEREA ÎN SINE

Mi-a luat foarte mult timp până am învățat să nu mă mai judec prin ochii altora. Sally Field

Ai încredere în tine. Gândește cu propria ta minte și acționează după cum îți spune ea. Fii tu însuți. Imitarea altora înseamnă sinucidere. Marva Collins

Pe orice drum decizi s-o apuci, întotdeauna se va găsi cineva care să-ți spună că ai greșit. Vei întâmpina greutăți care te vor face să crezi că cei care te-au criticat au avut dreptate. A-ți trasa singur un plan de acțiune și a-l urma până la capăt necesită curaj. Nu merge pe unde te duce cărarea. Mergi pe unde nu există nicio cărare și lasă o urmă. Ralph Waldo Emerson

Fie că ești convins că poți, fie că ești convins că nu poți, ai dreptate. Henry Ford

Dacă ai încredere în tine, vei ști cum să trăiești. Johann Wolfgang von Goethe

Dacă fericirea ta depinde de ceea ce face altul, cred că ai o problemă. Richard Bach

Spui că ai nevoie de ajutor. Ajutor pentru ce? Ești înzestrat cu tot ce-ți trebuie pentru această călătorie extravagantă, care este viața ta. Carlos Castaneda

Autoritatea de orice fel, mai ales cea din sfera gândirii și înțelegerii, este distructivă. Liderii își distrug adepții, adepții își distrug liderii. Trebuie să fii propriul tău profesor și propriul tău elev. Trebuie să pui la îndoială tot ceea ce omul acceptă ca valoare, ca necesitate. Jiddu Krishnamurti

Secretul magnetului inimii

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *