9/11 - Morți misterioase + documentar (RO)




9/11 – MORȚI MISTERIOASE


Foarte mulți martori ai evenimentelor din 11 septembrie 2001 au murit în mod misterios. Lucrul pe care majoritatea acestora l-au avut în comun a fost faptul că declarațiile lor contraziceau versiunea oficială, furnizând în același timp dovezi în favoarea mișcării „Adevărul despre 9/11”. Printre cele mai suspecte morți ale acestor martori, deveniți victime, se numără:

Barry Jennings a fost coordonatorul Serviciului pentru situații de urgență al World Trade Center. Imediat după primul atac asupra turnului de nord, Jennings a fost sunat și chemat de urgență în Building 7 (Clădirea nr. 7), de către Michael Hess, consilier al Primăriei New York-ului. Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească într-un birou de la etajul 23 cu primarul Rudolf Giuliani și alți oficiali. Când au ajuns acolo, cafelele erau încă aburinde pe masă, dar încăperea era goală, ca și când ar fi fost părăsită în grabă. Jennings a dat un telefon și i s-a spus să plece din clădire imediat. În scurt timp, cei doi au rămas blocați între etaje, din cauza unei explozii puternice. Au fost salvați după o oră și jumătate de către o echipă a Departamentului de pompieri. Ulterior, Barry a povestit într-un interviu că a auzit mai multe explozii în interiorul Clădirii 7, înainte ca al doilea turn să se prăbușească. De asemenea, a raportat că în drumul său spre ieșire a pășit peste mai multe cadavre în holul central, care era literalmente distrus, contrazicând astfel afirmația oficială cum că nimeni nu a murit în Building 7. Barry a murit în mod misterios pe 19 august 2008 (avea 53 de ani), cu două zile înainte de publicarea primului raport al NIST (National Institute of Standards and Technology) asupra cauzelor prăbușirii acestei clădiri, care nu a fost ținta niciunui atac terorist. Cauza morții acestui erou nu a fost menționată, iar mass media nu a dat niciun fel de detalii în legătură cu decesul lui. Pur și simplu a murit...

Beverly Eckert și-a pierdut soțul în timpul atacurilor din 9/11. Ea nu a crezut nicio clipă în versiunea oficială. S-a numărat printre familiile care au organizat campanii de dezvăluire a faptelor petrecute pe 11 septembrie, inclusiv printre cei care au intentat procese Guvernului Statelor Unite. Sub pretextul compensației morale, dar de fapt ca să-i cumpere tăcerea, Guvernul SUA i-a oferit bani, dar Beverly i-a refuzat. A murit pe 12 februarie 2009, când avionul cu care mergea la o ceremonie organizată în memoria victimelor din 11 septembrie 2001 s-a prăbușit în mod misterios (în poziție verticală!), în Buffalo. Cu o săptămână înainte de accident, ea se întâlnise cu Barack Obama, în calitatea ei de purtător de cuvânt al familiilor afectate de evenimentele din 9/11.

Kenneth Johannemann a fost om de serviciu la World Trade Center. El a raportat că a văzut și a auzit mai multe explozii în subsol și la etajele de deasupra subsolului. A povestit că a salvat un bărbat care avea arsuri pe tot corpul, ca urmare a unei explozii puternice, petrecută în subsol, nu la etajele superioare. Pe 31 august 2008, Kenneth a murit în urma unei împușcături în cap, aparent sinucidere. Gestul său a fost explicat de autorități prin faptul că primise un ordin de evacuare din locuință. De fapt, Kenneth avea o familie numeroasă și iubitoare. Unul dintre verii săi se oferise deja să-l găzduiască până când își rezolva problemele financiare.

Michael H. Doran a fost avocatul victimelor atacurilor din 9/11. Și-a oferit voluntar serviciile pentru a ajuta familiile acestora să primească compensații, ceea ce a și reușit. A murit pe 28 aprilie 2009, când avionul său monomotor s-a prăbușit în Ohio, la scurt timp decolare.

Christopher Landis a fost coordonator de operațiuni al Patrulei de siguranță pentru Departamentul Transporturi al statului Virginia. El a pus la dispoziția realizatorilor documentarului „The PentaCon” un rolfilm și le-a răspuns la întrebări într-o stare de nervozitate și tulburare. Rolfilmul conținea o vedere neobstrucționată a zonei Pentagonului în care a pătruns „avionul deturnat de teroriști” și imagini inedite, uimitoare, indicând clar o mușamalizare. Fotografiile îi arătau, de asemenea, pe suspecții de implicare în atacurile din 9/11, în vehiculele lor guvernamentale. La o săptămână după ce realizatorii filmului au obținut imaginile, Christopher Landis s-a sinucis. Referitor la cauzele sinuciderii sale, în mass media nu s-a dat nicio informație.

Bertha Champagne a fost bona familiei Marvin Bush, suspect și el de implicare în evenimentele din 9/11. Marvin P. Bush, fratele mai mic și mai puțin cunoscut al președintelui George W. Bush, a fost până în anul 2000 director al Securacom/Stratesec, o companie de servicii de securitate kuweitiano-saudită, președintele acestei companii fiind Wirt Walker III, vărul lui George W. Bush. Această companie a furnizat echipamentul electronic pentru asigurarea securității World Trade Center în zilele de dinaintea atacurilor, ca și securitatea aeroportului Dulles International, de unde a decolat Flight 77. La 11 septembrie 2001, Marv Bush făcea parte din consiliul director al HCC Insurance Holdings, Inc., care asigura securitatea unor părți din World Trade Center. Pe 29 septembrie 2003, Berta Champagne, în vârstă de 62 de ani, a fost găsită zdrobită în propria mașină, pe aleea din fața casei familiei Bush. Coborâse să ia ceva de pe bancheta din față, când, se pare, mașina a pornit-o la vale spre alee și s-a izbit de un copac. Explicația oficială în legătură cu acest accident a fost aceea că mașina fusese lăsată în viteză. Și mai ciudat este faptul că Washington Post a publicat știrea la o săptămână după eveniment, fiind de altfel singurul ziar care a menționat moartea Berthei, pe pagina 3.

Jim Smith a fost pilotul elicopterului 7 al ABC 9/11 International Shot. Acest elicopter a prins imaginea avionului care a intrat în cel de-al doilea turn. Pe 7 octombrie 2007, Paul Smith a fost călcat de un șofer de taxi, căruia i-a tăiat calea „o mașină neagră”. Jim a murit pe loc, iar mașina neagră nu a fost niciodată identificată. Cameramanul John Del Giorno s-a aflat în elicopterul „News Chopper 7” împreună cu Jim Smith, în 9/11. El este cel care a luat primele imagini aeriene live ale presupusului zbor United Airlines Flight 175, cel care a lovit al doilea turn. John a refuzat să vorbească despre ceea ce a văzut pe 9/11 și nu răspunde la nicio întrebare a reporterilor. Să-i fi spus oare cineva să-și țină gura și să nu dezvăluie realitatea la care a fost martor?

Deborah Palfrey, supranumită „DC Madam”, conducea o rețea de prostituate ce-i avea printre clienți pe unii dintre principalii suspecți de implicare în atacurile din 9/11. Wayne Madsen, un fost oficial al NSA (Agenția Națională de Securitate a SUA) a afirmat că unele dintre fetele lui Palfrey erau conduse în limuzine Sherlington la partide de poker la care participa și fostul director al CIA, Porter Goss, co-președinte al Comisiei de investigare „Joint 9/11 Intelligence Inquiry”. Unul dintre motive aduse în discuție pentru demisia lui neașteptată în mai 2006 a fost presupusa lui implicare într-un scandal de prostituție. În dimineața zile de 11 septembrie 2001, Goss își lua micul dejun împreună cu directorul Serviciului de securitate pakistanez Inter Services Intelligence (ISI), generalul Mahmud Ahmed, omul care a ordonat transferul a 100.000$ către presupusul terorist Mohammed Atta. Conform fostului oficial NSA Wayne Madsen, Deborah Palfrey ar fi știut că Jack Abramoff, care a fost și el implicat în scandalul legat de prostituatele ei, a permis folosirea uneia dintre ambarcațiunile sale tip cazinou de către cel puțin doi dintre teroriștii 9/11. În zilele de după atacuri, Deborah Palfrey a spus: „Dețin informații care ar putea fi de mare importanță pentru Comisia 9/11. Sunt lucruri pe care le-am aflat înainte ca atacurile să aibă loc”. Realizatorul TV Alex Jones a intervievat-o la vremea respectivă pe Deborah în emisiunea sa „The Alex Jones Show”. Ea nu i-a spus lui Jones ceea ce urma să dezvăluie, pentru că voia să facă acest lucru la tribunal. Răspunzând la întrebări, a spus doar atât: N-am de gând să las pe nimeni să facă vreun târg cu mine și să-mi cumpere tăcerea... și nici n-am de gând să mă sinucid”. La scurt timp după acest interviu, pe 15 aprilie 2008, un TV breaking news titra: DC Madam dead. Police: Death is apparent suicide [DC Madam moartă. Aparent, este vorba de sinucidere, spune poliția]. Deborah a fost găsită de mama ei în magazia casei ei, spânzurată de tavan cu o funie de nailon. Fără îndoială că a fost omorâtă. În 99% din cazuri femeile nu se spânzură. Ele iau pastile.

General maior David Wherley (foto dreapta), comandantul Gărzii Naționale din Washington, a fost ofițerul care a trimis avioanele de luptă pe cerul Washington-ului în ziua de 11 septembrie 2001. Pe 22 iunie 2009, maiorul general David Wherley a fost omorât când două metrouri s-au ciocnit. La vremea respectivă, a fost cel mai grav accident în cei 33 de ani de existență ai rețelei de metrou. Investigatorii au stabilit că trenul care a lovit era pe control automat, și nu manual.

Salvatore Princiotta a fost primul pompier care a răspuns apelului după ce primul turn a fost lovit; prin urmare, și primul martor. Pe 23 mai 2007, el a fost găsit ucis prin împușcare în propria locuință. Ce știa? La ce fusese martor? La vremea respectivă s-a speculat că ar fi fost omorât de un anume Jeffery Bigham. Două săptămâni mai târziu, Jeffrey Bigham a murit și el, împușcat.

David Graham a văzut trei dintre presupușii teroriști în aeroportul Shreveport împreună cu un om de afaceri pakistanez, înainte de 9/11. El a venit la FBI cu această informație și a primit amenințări din partea agenților federali. Pe 17 septembrie 2006, David Graham a fost găsit mort prin otrăvire. Moartea sa nu a fost niciodată investigată.

Ezra Harel a fost proprietarul Companiei israeliene de securitate ICTS, care (coincidență!) opera pe toate aeroporturile de pe care au decolat cele patru avioane implicate în atacurile teroriste din 9/11. În noiembrie 2003, acesta a murit brusc și inexplicabil, în urma unui infarct. Avea 50 de ani, iar istoricul lui medical nu menționa vreo problemă cardiacă. Moartea a survenit pe când se afla la bordul iahtului său, în largul coastei palestiniene. Mass media oficială a consemnat evenimentul fără alte comentarii, dar în presa independentă a apărut următoarea speculație: CIA deține o armă care poate trage o săgeată minusculă, ce se înfige în corpul victimei. Aceasta îi provoacă un infarct, după care se topește, nelăsând nicio urmă a prezenței sale. Singura indicație că ar fi vorba de o săgeată este o mică înțepătură pe corpul victimei.

Aceasta este doar lista scurtă a morților suspecte legate de evenimentele din data de 11 septembrie 2001. Fiecare persoană dintre cele de mai sus a avut ceva de spus sau s-a aflat, într-un fel sau altul, într-o poziție cheie la momentul respectiv. Moartea este un lucru obișnuit, dar cauzele morții acestor oameni, trebuie s-o recunoaștem, sunt neobișnuite. În plus, sunt cam prea multe coincidențe, nu credeți?

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=4USLgBvNzDY

Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde) 

9/11 - Dovezi explozive. Experții vorbesc
9/11 - Explosive Evidence. Experts Speak Out (RO)

Astăzi se împlinesc 13 ani de la acea zi fatală de septembrie și oamenii nu au încă imaginea reală a ceea ce s-a întâmplat atunci. Americanii încă mai cer o investigație independentă a evenimentelor care le-au schimbat viața. În documentarul de mai jos, arhitecți de zgârie-nori, ingineri constructori, oameni de știință, fizicieni, chimiști, pompieri, experți în incendii și demolări fac împreună o evaluare științifică a evenimentelor de la World Trade Center. Prăbușirea bruscă și totală al zgârie-norului WTC Clădirea 7 pe data de 11 septembrie 2001, ora 5:20 p.m., este văzută în lumea întreagă ca o dovadă copleșitoare, ce anulează explicația oficială. Filmul nu face speculații conspiraționiste, ci prezintă faptele din perspectiva profesioniștilor. Acesta este cel mai științific și mai fascinant film documentar despre 9/11 de până în prezent, conținând informații ce nu pot fi combătute sau ignorate. Vă invităm să-l urmăriți.



Comentarii

  1. Multumesc pt ca mi-ati dat posibilitatea sa aflu si aceste lucruri. Mi-au intarit convingerea ca 9-11 a fost un plan diabolic, conceput in interior.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *